Epop ODA – med Oracle Database Appliance

ODA, Oracle Database Appliance

En paketerad serverplattform för Oracles databas. Den gör livet mycket enklare för Oracle-DBAer, och sänker företagets licens- och administrationskostnader. Den perfekta plattformen för enkel och effektiv databasdrift!

Oracles första hårdvarubaserade databasoption

Emineo erbjuder sin epop-tjänst (Emineo Professional platform) uppsatt på lokal hårdvara, i Kundens egen datahall. Samma upplägg och lösning som för epop-OCI – vi tar hand om migrering-plattform-drift, allt ingår. Denna lösning lämpar sig väl för kunder som i nuläget inte kan ta steget till molnet men som behöver en stabil, säker och högpresterande plattform för sina Oracle-databaser.

Enkelheten och flexibiliteten i databasoptioner blev nyligen tillgänglig i form av hårdvara. Nu finns det en hårdvaruoption för databasen: ett databaskluster ”in a box”, redo att aktiveras. Den befriar i det närmaste från komplexitet, plattformsdesign, management och installation, samtidigt som den erbjuder flexibilitet och kontroll för dig som databasadministratör.

 • Extrem enkelhet – Implementera och patcha genom att ”trycka på en knapp”:
 • Enkel prismodell – EN konfiguration, ETT pris för all hårdvara eller fast månadskostnad för hela epop-tjänsten inklusive ODA-plattformen.
 • “Pay-As-You-Grow” licensiering – Betala endast för vad du behöver – Maximal licensekonomi från start.
 • Välj redundansnivå – Antingen ”Single Instance”, RAC One Node, eller RAC eller Emineos AUTORECOVER (<länk till Autorecover-tjänsten->)
 • Effektiv databassetup. Tar endast ”minuter”, även för kluster.
 • EN leverantör – ETT Supportkontrakt, ETT system att ”patcha”.
 • Använd prestandan som blir över till något annat med Virtualisering
 • Med ODA får du en oslagbar kostandseffektivitet och en plattform med hög prestanda och nyttjandegrad.
 • Fungerar med både Standard- och Enterprise Edition

Är detta någonting för dig ? Svara på dessa enkla frågor om din databasmiljö:

 • Använder du din databas för affärskritiska applikationer?
 • Behöver den mindre än 48 kärnor och 36 TB disk?

Om ni svarar ja på dessa två frågor bör ni överväga en epop ODA-lösning eller en Oracle Database Appliance nästa gång ni gör förändringar i er databasmiljö. Lösningen är mycket enkel att budgetera. En konfiguration – ett pris.

Är Ni inte uppe på 12c/19c än? Vi hjälper Er dit!

ODA är avsett för 11gR2-installationer och uppåt, med eller utan RAC/RAC1. Vi hjälper dig upp på 12c/19c genom att migrera eller uppgradera din tidigare databasversion upp till 12c/19c. Det finns många orsaker att uppgradera/migrera upp till “the latest and greatest” även om du planerar att stanna kvar på befintlig hårdvaruplattform.

Tveka inte att kontakta oss för ett garanterat intressant och lönsamt möte!